COM ALUMNE PODRÀS COMPARTIR, CONÈIXER...

 

L’ATLES DE LA DIVERSITAT és un lloc de trobada. Els estudiants podran conèixer a participants d'altres països i intercanviar amb ells experiències, informació, vivències i punts de vista. Els alumnes generen informació sobre el seu entorn i experiències quotidianes. Aquesta informació s'ordena en fitxes amb text, fotografies, vídeo i enregistraments. La preparació d'aquests retrats és part del seu procés d'aprenentatge, ja que està vinculada als continguts curriculars.

Els alumnes seran conscients que altres estudiants del món accediran a aquestes fitxes i les utilitzaran com a font d'aprenentatge. Això aporta a la seva activitat una motivació i responsabilitat addicionals. A més, podran compartir els seus avanços amb amics i familiars a través dels espais web de l'aula.

L’ATLES és una gran oportunitat per a conèixer altres cultures i per a conrear valors que promouen el pluralisme, l'intercanvi i la cooperació. L'alumne coneixerà i valorarà les diferències que hi ha d'uns pobles a uns altres. Només així serà capaç de reconèixer la seva pròpia identitat i de mirar-la des de nous punts de vista.