COM EDUCADORS PODREM PRODUÏR, INTERCANVIAR, COMPARTIR...
 

L’ATLES DE LA DIVERSITAT és un gran dipòsit multimèdia de continguts curriculars ordenats per àrees d'aprenentatge, temes i zones geogràfiques. Aquesta enorme base de dades creix i s'actualitza dia a dia gràcies a les contribucions d'estudiants i docents repartits per tot el món que retraten el seu entorn més proper.

L’ATLES té un enfocament lúdico-pedagògic que resultarà molt motivador per als teus alumnes: veuran com el seu treball és publicat i utilitzat per altres estudiants com a font d'aprenentatge. Tu i la teva classe podeu formar part d'aquesta comunitat educativa i fer ús d'aquesta inexhaurible font d'informació.

La integració de les TIC en el currículum es dóna d'una manera natural, permetent-te descobrir propostes educatives molt diverses. A través de la xarxa social de l’ATLES podràs compartir metodologies de treball o trobar exercicis concrets relacionats amb les teves classes, afegint innovació a les teves lliçons i actualitzant-te amb noves eines pedagògiques. És una plataforma educativa molt completa que et servirà de base no només per a aquest projecte, sinó per a qualsevol de les teves activitats docents. 

Un lloc viu en el qual entraràs a formar part d'una extensíssima comunitat. Estaràs en contacte amb altres professors i podràs compartir recursos i dissenyar propostes col•laboratives. A través de utilitats web 2.0 descobriràs també noves maneres de relacionar-te amb els teus propis alumnes, amb els seus familiars i amb altres escoles, donant a conèixer el treball que portes a terme a l'aula.